perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kisoissa Janakkalassa

Kaikin puolin hauska reissu, vapaapäivä, hieno ilma, levännyt ja freesi olo. Mukavan pienet kisat, vähän koirakoita ja kaikki rullas noppaan ja päästiin pian poiskin.

Kummatkin oli agiratoja tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Eka meni muutoin ihan hyvin paitsi kolmantena esteenä ollut A. Zor nousi sille hyvin mutta jäi alastuloon miettimään eikä tullut alas ennen kuin sai pähkäiltyä miten se alastulo suoritettiinkaan niin ettei nainen suutu. Tämä oli ihan loisto juttu! Tästä on väännetty sillä Zorrolla oli hyvää matkaa kehitteillä kontaktiongelma. Se oli ruvennut hyppäämään surutta kontaktin yli ja oltiin saatu jo femmakin joissain kisoissa. Tämän yhden kontaktin se mietti niin että raksutus miltei kuului, mutta se aika oli todella hyvin käytetty sillä kaikki seuraavat kontaktit menivät täydellisesti. Kummassakin radassa oli vieläpä sama loppu; puomi ja hyppy, käytännössä siis katastrofin ainekset. Siihen alastulon mietintään paloi aikaa, mutta muuten Zorro meni hyvin ja kuuliaisesti. Tästä 0 ja 4. sija.

Toka meni myöskin hyvin, paitsi että nainen vähän sekosi valssisarjassaan, hukkasi esteet ja tuli heittäneeksi koiran taas tyhjyyteen. Saatiin lopulta esteet oikein ja kontaktit oli loistavat. Tästä myös 0 ja 3. sija.

Olin tosi tyytyväinen. Zorrolle on tullut sanottua viimeaikaisista tekosistaan kovasti, koira selvästi mietti (hyvä, hienoa, loistavaa!!). Oli nyt tarkka ja nopsa poika. Eihän se mitään lentoa ollut mutta ihan hyvää cocspa/vanhempi rouva -agia nyt kuitenkin. Saatiin tästä hyvä fiilis ja onnistumisen riemu kummallekin. Oma kunto kesti, jaksoin juosta, ajatus kulki, en ollut edes puhki lopussa. On toi agi tosi helppoa kun kaikki toimii ja niin hauskaa, ah.

A 0 4./21 ja a 0 3./21

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti