lauantai 18. kesäkuuta 2011

SM eka päivä, joukkuekisa

Katjan piirtämä kuva. Riddu siinä opettaa meitin koiria, samoin kuin Heini opettaa meitä ohjaajia.


Tehtiin sentään tulos. DeeDeelle okserin rimasta femma, Zorro nolla, Afille kontaktilta femma ja Riddulle upeasta lainaohjauksesta nolla. Näillä tuloksilla oltiin 17. kun joukkueita oli 49. Cockerit oli hienosti 18.

Ärsyttävää tällainen pakkonollien teko, omiin nimiin on sentää helppo hölmöillä mutta joukkueradalla täytyy skarpata. Ei saa tehdä niin tiukkaa että rimat tippuu, kontaktit on pakko ottaa (aalta meille aika huono), muutenkin hermot vähän riekaleina. Kaikki riskit pitää poistaa ja tehdä vaan varmaa.

Meillä muuten ihan jees, pari hiukka pahaa roikkoa, okserin jälkeen ja ennen pituutta, minä tietty surkea. Mutta tehtiin mitä piti ja saatiin nolla ;)

Eritysen hienoa näissä kisoissa oli Mäntsälä ja siellä Natso, sitä oli ilo katsoa. Cockerit meni hyvin ja varsinkin Miia Manulla ja Tessalla. Manu oli upea ilmestys ja nopsa poika!

Samaan aikaan kotona. Kaisa oli koiravahtina ja taas oli lattiamattoa järsitty niin että mehän ollaan kohta helisemässä. Tai onhan betonilattia sentää aika sisustuksellinen yksityiskohta, vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti