lauantai 13. marraskuuta 2010

Sylivekki extratreeneissä

Elämämme ensimmäinen sylivekki tuli tehtyä Mäntsälässä Niinun treeneissä. Ihan huippu juttu, helppo, yksinkertainen ja tehokas. Koira koko ajan silmissä ja käsissä. Zorro teki sen taitavasti, heti ekasta kerrasta onnas ja kääntyi tosi hyvin. 

Alla olevalla pätkällä se tapahtui. Eli putkeen, persjättö, sylivekki ja aalle. Ensin tein tuon kohdan sylikäännöksenä koska vastakäännöksenä sitä ei kuulemma saanut tehdä. Toimi se sylkkärikin, mutta sylivekki oli kyllä tehokkaampi ja muutenkin kaunis kokemus.  Lisäksi tuli vähän jaakotusta, ennakoivaa valssia, takaa- ja viskileikkausta. Täytyy kyllä ihmetellä miten hyvin Zorro kääntyykään kun minä teen asiat oikein. Ennakoivassa valssissa esim. kun menin kaivamaan koiraa, kun se ei käänny, ilmenikin että minähän kaivaessani tyrkin sitä laajemmalle kierrokselle. Itse en vaan tajua mitä teen ennen kuin joku jolla on kyky, näkee ja ottaa puheeksi. Kyllähän minä sitten tajuan, mutta harmittava viive tässä on.

Zorro meni tosi hyvin, minä en ollut niin loistava. Hiukan kävi kunnon päälle kun oli taas yli 30 estettä. Oli siinä kommerverkeissä muistamista ja juoksemista, kunto rupes loppua kohden tilttaan ja virheitähän se sit teettää. 


2 kommenttia:

  1. Hih! Sunnuntaina pääsettekin treenaamaan sitten uudestaan sylivekkiä, ja paria muuta ohjauskuviota :) Nähdään su! t.Katja & kääsnat

    VastaaPoista
  2. Jee, mut muista tehdä ton mallin mukaan. Just noin päin mä sen osaan ; )
    Hauskaa työyötä!

    VastaaPoista