perjantai 26. marraskuuta 2010

Agiteenit

Rupeaa toistamaan itseään nämä mun jorinat. Juvanmalmilla oltiin, ilma ulkona oli kuin Siperiaa, mutta sisällä oli mukavaa olla. Olen jopa sitä mieltä että Zorrolla oli liian kuuma, sen kyllä huomaa kun se säästelee silloin itseään.

Muuan Tomi oli meille pitämässä treenejä ja pidin kyllä osin hänen tyylistään, pyrki yksinkertaistamaan. Sapiskaa tuli samoista tutuista asioista, liika heilunta ja hösellys. Jos ton pääsis itsekin jotenkin joskus toteamaan niin ongelmalle voisi ehkä tehdäkin jotain. Esim jos videoisi ja itse näkisi niin ehkä ongelma helpottaisi (ja koska miehet ei pienistä vihjailusta tajua niin laitetaanpa selkokielellä, tarvitsisin siis laitteen jolla saa videokuvaa).

Hyvää tässä radassa oli ainakin alku, se on juuri sellainen meidän kompastuskivialku, eli heti pitäisi kääntyä. Normisti olisin kakkoshypyn takana tekemässä jotain, ehkä niistoa. Mutta nyt olen saanut uuden työkalun kääntymiseen. Tein siis vekin ja johan se pelittikin hyvin tuohon kohtaan. Koira tiesi hyvin että nyt ei mennä aalle vaan kääntyi seuraavalle hypylle hyvin.

Putkesta kepeille oli tietysti mielenkiintoinen kun oli puomi ja putkenpää tyrkyllä. Jaakotukset ei suoraan sanottuna oikein sujuneet, en tiedä miksi, tai tietysti syy on minun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti