perjantai 28. helmikuuta 2014

Mitäs me pönttöpäät

Torstaina 27. pv vein Sofin sterkattavaksi Apexiin Malmille. Paikan valintakriteerit oli nämä, sterkkaus tähystyksellä, hyvä kirurgi ja väliajalla pääsen töihin. No aamulla vein ja ruokisella hain, kovin vaivatonta oli ainakin minulle. Sofi puolestaan oli aika tättärää operaatin jäljiltä, piti lakkaamatta ihan outoa ääntä. Luultavasti ne opiaatit (vai mitä lienee olivatkaan) sekoittivat neidon pään, illalla oli jo tointunut. Nyt kulkee pönttö päässä kun se ei tunnu haittaavan mitenkään ja minä olen niin kyllästynyt kärsimättömyyshölmöyksiini. Tässä vaiheessa näyttäis että kaikki meni ja on hyvin :)

 Z-miähen jalkatapaus etenee tähän tyyliin. Reilun viikon syötin rimadylia eikä ontunut, mutta kun lopetin lääkkeen Zorro ontui taas. Varasin ajan JärVettiin jossa käytiin maanataina 24. pv, odotteluajan syötin rimadylia. Eläinlääkäri löysi lihaksesta kohdan josta Z sanoi viu, mistään muusta paikasta ei löytynyt vikaa, vain tämä yksi lihas. Zorro sai tulehduskipulääke- ja b-vitamiinipiikit niskaan ja apteekista hain yhden viikon Loxicom-kuurin. Ostin b-vitamiinia myös kotiin paranemisen tueksi, auttaa kuulemma lihasjuttuihin. Nyt levätään kevyellä liikunnalla ja kahden viikon kuluttua on hieronta varattuna.

Ai niin, Sofi juoksi Villen kanssa Hyinkäällä kolme starttia. On ne huikeita tyyppejä kumpikin, eivät ole koskaan kuuna päivänä menneet metriäkään yhdessä, ei minkäänlaista pientäkään kokeilua. Mutta kun toinen haluaa juosta (ilmeisesti kumpikin tässä tapauksessa :)) ja toinen osaa ohjata niin tuloksena olikin kaksi nollaa ja keskimmäinenkin oli vain yhdellä väärällä estekäskyllä hylly. Sofihan on lähetyskoira, se kuuntelee mitä sille sanotaan :) Että hyvin meni! Niitä sm-varakuskinolliahan tässä haetaan, muuta ihmeellistä ei ole tekeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti