maanantai 25. helmikuuta 2013

Nolla eli voitto :)

Sofi ja Lotan kävivät Janakkalan kisoissa lauantaina. Turneen piti jatkua varhain sunnuntai-aamuna Hyvinkäälle, jonne me oltais ekaa kertaa päästy katsomaan ja kannustamaan. Toisin kävi ja haettiin Sofi la-iltana kotiin. Marko oli kyytimässä meitä uudella autollaan :) Me tarvittiin kolmas auto koska kaikilla viidellä on nyt kortti ja me aikuisetkin tarvitaan autoa. Täältä maalta on aika vaikea lähteä töihin ja harrastuksiin ilman menopeliä. Meillä oli monenlaisia autoja kokeilussa ja Marko mieltyi lopulta bemariin. Hiihtolomallaan asiat loksahtivat paikoilleen kun löytyi sopiva yksilö, jolla oli luotettavan tuntuinen myyjä, cockeriperhe :) Nyt meillä on pihassa farmari BMW, joka toivottavasti hoitaa autonvirkansa hyvin ja halvalla.

Takasin Janakkalan kisoihin... Eka oli hyppäri joka meni oikein mallikkaasti ja hyvin, yhdellä yllättävällä hyppysuunnalla. Siitä nolla ja 4. puhtaasta radasta voitto peräkkäin + hyppyserti! Aikas äly hyvin! Seuraava oli agirata, joka meni hyllyksi, ihan hyväksi sellaiseksi muuten, paitsi että Lotalta paukahti pohjelihas :( Kolmannen startin jättivät tietysti pois, sekä sunnuntain kisat. Video on olemassa mutta se on Lotalla fb:ssa ja tuskin pystyn sitä tänne linkkaamaan, kun ei se näköjään näy jaettuna edes mun fb seinällä, paitsi niille jotka on myös Lotan kavereita. Nyt Sofilla on kahdet sertit kummastakin ja kolmansiin odotellaan vuoden kulumista. Vikan h-sertin se voi vastaanottaa aikaisintaan 6.8.2013 ja a-sertin 8.1.2014.

Tulokset on kasassa SM-kisoihin ja karsintoihin (Lotan kanssa). 6.12. aloittivat yhdessä, jonka jälkeen 12 starttia, joista 7 nollaa, 4 voittoa ja kaksi tuplanollaa :)

Noin muuten me ollaan ammuttu. Silloin taannoin käytiin Ullan kanssa vähän niinkuin opiskelemassa miten se tehdään. Se oli hyvä kerta, sillä sain ammun lähelle korvaani (ei se ollut edes lähellä, mutta silti jysäytti hyvin). Sen jälkeen tiesin minkä virheen olin tehnyt. Nyt me ollaan kehitetty ampumisesta kiva leikki ja Sofi istuu :) Jos heitän damin ja ammun sen ylhäällä, niin Sofi istuu (jo heitosta). Kerran tuli pyöräiljöitä ja Sofi juoksi moikkaamaan, niin ammuin ja Sofi istui, yms yms. Ja damin hylkäämistä ollaan tehty, kutsun sen sivulle, tai jatketaan siitä toiseen suuntaan hakua. Yhden ainoan kerran olen laittanut noutoon ampumisen jälkeen, sekin tietysti toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti