sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Treenivuoroista

Treenivuorot on nyt saatu järjestykseen. Alunperin en ottanut Sofille lopputalven treenejä Ojankoon kun sen piti olla tiine. Ja kun ei ollut, niin äkkiä jatkoin keskiviikkotreenin talvikauden loppuun asti, niin että kummallakin koiralla oli vuoro samassa treenissä. Lotan kanssa oltiin sovittu että hänkin treenaa Sofin kanssa, nythän ne ei ole treenanneet kuin muutaman kerran. Ja se oli tietysti keskiviikko mikä Lotalle sopi. Peruin omani ja lopulta onnistuin ostamaan peruutuspaikkoja oman seuran treeneihin tiistaille. Nyt minulla on treenit Sofin kanssa tiistaisin ja Zorron kanssa keskiviikkoisin. Tyhmää kun tulee kaksi ajoa yhden sijaan, mutta toisaalta pääsen paremmin keskittymään kulloiseenkin koiraan. Lotta ja Sofi treenaa keskiviikoisin Juhalla.

Keskiviikkona olin Zorron kanssa Ojangossa. Voi vide että meillä oli hauskaa. Koulutin ensin alkeisryhmän ja jatkoin meidän ryhmän kanssa. Mutta nyt en kouluttanut kaikkia, vaan otin omaa aikaa ja valmistelin Zorron niinkuin se pitää valmistella. Ja Z kiitti, se oli vallan ihana, olin ihan sulaa vahaa ja täysin rakastunut sen kanssa. Päätin heittää länget jorpakkoon ja opetan sen taas pysähtymään, voi Z parkaa, mutta toisaalta se on niin tottunut mamman tempauksiin :)

Torstaina oli Sofin vika kerta Oreniuksella. Minä olin jotenkin niin skarppi ja päätin tehdä nollan ekalla yrittämällä. En sitten tehnyt, mutta opin taas paljon, ja osin mentiin hirmu mallikkaasti. Näitä treenejä jään ikävöimään, mutta onneksi Sofi saa jatkaa Lotan kanssa. Juha kysyi miksen ota myös itselleni treeniä, mutta ei mulla ole varaa ihan kaikkeen ja haluan ton jalan kuntoon.

Juoksemisesta. Keskiviikkona Zorron kanssa juoksin hyvin ja oikein, torstaina Sofin kanssa sama juttu :) Ihan toista kuin esim edellisellä viikolla, enää ei ollut hokkarit jalassa. Vielä minua pelottaa juosta ja varata vasemmalle, mutta se on tervettä pelkoa, juoksen hyvin sitten kun tulee lämpimät ilmat. Jos Sofin astutus olis onnistunut niin nyt sillä olis pennut alla, ja mun jalka näin hyvässä kuosissa, ja kaikki olis ollut pirun hyvin. Mutta eipä ole pentuja ja silti kaikki on pirun hyvin, tie oli vaan erilainen :)

Ja ollaan me metästysharkattukin kaiken aikaa, on ollut niin tavattoman hyvä talvi. Kuun puolivälissä lähetin Kennelliittoon hakemuksen jossa pyysin lupaa käyttää Zorro näyttelyssä. Pistin pienen selostuksen mukaan, kirjoitin vaan miten asia oli, saapa nähdä miten meidän käy.

5 kommenttia:

 1. Kiva et jalka alkaa toipua! Niin siis mikäs tuo Zorron näyttelyjuttu on, tyhmä ei tajuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi näyttelyjuttu on varsinainen piikki mun persuuksissa.

   Zorrollahan on tulokset agi-valioksi, mut aikuisnäyttelytulos puuttuu. Eli jos haluan siitä valion, on pakko mennä näyttelyyn.

   Mutta pallit puuttuu. Se oli aikoinaan niin yliseksuaalinen että päädyin kastraatioon. Enkä silloin tiennyt tätä valiosääntöä, tai että valioksi edes tullaan. Nyt hain Kennelliitosta näyttelylupaa, päätöstä ei ole näkynyt. Olin ajatellut et agiuran jälkeen touhuisin ton näyttelyn, mutta nyt agisaikulla joutaisin hoitamaan sen.

   Ja vielä ne penteleen karvat, kun näille pitää kasvattaa helvatinmoinen turkki ja se niin ahdistaa. Olen antanut karvan kasvaa ja nyt Zorro-raukalla on kuuma hallissa, eikä se jaksa juosta. Tuntuu että se menee ihan tukkoon karvoistaan ja mulla on paha mieli kun koira kärsii, eikä ole oma itsensä.

   Sulla on siitäkin hyvä rotu että koirat on aina oikeessa karvassa, harrastamiseen ja näyttelyyn :) Ja onneksi näistä cockereista löytyy nykyään myös vähempikarvainen versio!

   Poista
  2. Toivotaan, että pääsette näytelmiin :) Olishan se nyt kiva saada Zorrolle ihan "oikeet" tittelit, kun ootte ne ansainneet eikä ole kivesvikainenkaan. Sen verran korjaan, että tämä rotu ei todellakaan ole aina hyvässä karvassa näyttelyihin, ei lähelläkään, mutta mun koirat on aina näyttelyturkissa tai ainakin lähellä sitä ;D Ihan vaan siksi, että en kestä katsella niitä hirveitä karvapehkoja, mitä näistä tulee trimmaamattomina xD Sitäpaitsi Väinökin on kovin kuumalle herkkä, tosin en ole koskaan testannut, miten pitkä turkki vaikuttaa.

   Poista
 2. Mä lisään tämänkin blogin linkin tonne mun blogiin, niin tulee paremmin teidänkin kuulumisia luettua. Sopiihan? :)

  Musta on ihan tyhmää, että vaaditaan tietty näyttelytulos, jotta voi valioitua! Jotenkin tosi hölmöä. Toivotaan nyt kuitenkin, että pääsette näytelmiin (ja saatte vastauksen kennelliitosta)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii tietenkin. Ja me saatiin se lupa, posti toi maanataina :D

   Poista