sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kisaturnee, 3 x voitto + agiserti!

Kahden viikon kuulumiset. Käytiin keskiviikkotreenit normisti, eli minä olin huono ja vaivainen. Oreniuksella toissa viikolla olin jo parempi kun tankkasin kunnolla särkylääkettä. Viime viikolla Jouni oli opettamassa ja eihän hän saanut minua ruotuun ollenkaan, on niin kiltti. Alkuun piti tehdä kolme valssia, yritin sentään sitä ekaa kun se tehtiin oikea jalka edellä. En onnistunut siinäkään, mutta tenttasin Jounilta kaiken ja treenaan sitä vaikka kesällä. Valssit on niin vaikeita, en ole koskaan osannut, mutta yritän oppia.

Pihalla on liukasta ja ollaan tehty vain yhtä hyppyä. Yritän opettaa Sofia hyppäämään tiukemmin ja hallitsemaan kroppansa.

Masi löysi pihalta luultavasti haukan tappaman fasun ja söi sen. Ei siinä mitään, mutta yöllä rupesi oksentamaan sulamattomia jäänteitä ylös. Eikä siinäkään mitään, mutta kun jokatalviseen tapaansa oli syönyt koirankakkaa, niin sen oksut ei ole mikään nautinto. Ne oli ihan hirveitä haisevia koiranpaskaläjiä, yöök.

Lauantaina vein Sofin Vantaalle jossa se kisasi Lotan kanssa kaksi agirataa. Ensimmäinen rata oli hurja kaaos, kertakaikkiaan. Mutta toka vetäisy olikin sitten ihan mielettömän tiukka ja hieno voittorata! Tästä tuli tietysti taas serti, eli vasta vuoden kulutta voi vastaanottaa kolmannen.Sofi lähti Lotalle yökylään, jatkoivat aamulla Janakkalan kisoihin jossa juoksivat kolme rataa. Jatkoivat nollalinjaa ja tekivät tuplan voittaen kummatkin! Vikalla hyppärillä keuli ja tuloksena taas kaaos :) Viikonlopun saldona siis viidestä yrityksestä kolme nollaa, joilla kaikilla voitto!! Hyvä tytööt!

Videossa ennen viimeistä putkea Sofi luiskahtaa päällejuoksussa selän taakse ja on joutumassa väärään putkeen. Mutta jollain ihmeellä se lukee vielä ohjausta, päättää vaihtaa toiseen putkeen, selvittää Lotta-esteen ja korjaa tilanteen :)

3 kommenttia:

 1. onko Sofilla nykyään juoksukontaktit? Hienoa menoa kyllä, vau! :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää olevan ;) Ei vaan, kyllä me siitä puhuttiin ja sovittiin että Lotta vetää juosten. Minä ajattelin vielä pysäyttää, vaikka periaatteessa olenkin pysätysyskontakteja vastaan ainakin aalla kun se rassaa etupäätä. Olen ruvennut tottumaan noihin juoksuihin ja mietin kovasti tekisinkö samoin. Treeneissä Sofi pysähtyy aina, se me ollaan myös sovittu.

  Sofilla ei näytä olevan mitään ongelmaa. Se on ihme otus, kun sen kierrokset nousee, niin selkä laskee, ja korkeudesta putoo heti 5 cm. Eikä pompi, vaan hakee alaspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ihan älyttömän hienothan nuo kontaktit onkin, ja näkyy toimivan että eipä siinä ;) On se vaan taitava(sti koulutettu) haukku!

   Poista