sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tuplanolla, jee!

Kaikenlaista sattumusta, mutta nyt ei jaksa kirjoittaa kuin parit jutut.

Torstaina 6.12. Sofin ja Lotan ensimmäinen kisa Janakkalassa. Vein koiran Riksun ABC:lle, kaffettelin pari tuntia, hain Lotan Plikan, ja Sofin starttien jälkeen vaihdettiin koiria. Tekivät ekassa kisayrityksessään tuplanollan! Minä kun luulin että tupla Sofin kanssa on vaikeahko juttu. No pyh, olin siis väärässä ;)Melkoisia kipittäjiä nämä kaksi. Agistartissa hauska ja persoonallinen putkeenvienti :DLauantaina olivat Riman kisoissa. Sieltä tuloksena kepakkovirhe, rima ja hylly. On se helpottavaa ettei noi osaavatkaan aina onnistu.

Kotimatkalla käytiin Ullan kanssa harjoittelemassa paukkuistua. Reeni meni melestäni hyvin. Istui kyllä ja pysyi siinä, mutta kun jatkoin hakua pyrki kovasti tarkastamaan (=karkasi) minne lintu olisi voinut tipahtaa. Ei ollut mitään lintua, eikä vähään aikaa tulekaan.

Tämän päivän (su) julistan käännekohdaksi jalkajutussa. Ensimmäisen kerran tuntuu toiveikkaalta. Torstain lämppärikävelyn jäljiltä jalka oli ihan paskana, mutta tänään kävin iltakäppäilyllä koirien kanssa ekaa kertaa yli kahteen kuukauteen. Joka askeleella reisi pisti vastaan, mutta nyt jälkeenpäin tuntuu ihan hyvältä. Tää täti tulee vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti