sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Epiksissä Purinalla



Mukana ainoastaan Sofi, koska Zorroa rusikoitiin fyssarissa niin että se saa levätä muutaman päivän. Mukaan lähti taas Annina ja Peppi, meidän vakkari episkaverit :) Koska nämä olivat meille JO tokat epikset ostin Sofille 3 kisaavien rataa, en halunnut enää mölleihin.

Tosi mukava rata oli, aa ja puomi, kepit, pituus ja rengas, sellainen jota oli tosi mukava juosta ja pari haasteellista kohtaakin oli. Meille haastetta (muun muassa) tarjosi juoksusuora jonka lopussa oli välistäveto ja sen takana törötti tietysti putkensuu. Tästä kohdasta otin parikin hyllyä, siis todellakin minä otin, vikaan rataan mukava tuomari otti vähän puhutteluun ja sanoi että sun on pakko jarruttaa ennen välistävetoa. Minä sitten yritin ja armottamalla tahtomisella ja räpeltämisellä saatiin vika rata nollaksi, välistävedosta tuli kyllä aika töksö (tällä radalla juurikin jarruttamisen ansiosta tämä kohta olisi nyt mennyt mallikkaasti). Sillä kuitenkin napsahti kakkossija, voiton vei Hikka-länderi taitavan ja myöskin urheilurotua olevan nuoren ohjaajansa kanssa.

Nyt on pakko olla tyytyväinen, me tehtiin hienot lähdöt, upeat kontaktit eikä yksikään rima tippunut. Viude että on hieno koira!!

Tulokset:


2 kommenttia: