sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ekat epikset
Pitkästä aikaa oli epikset tyrkyllä, kun Kääpiöpinserit järjesti sellaiset kisojensa perään. Minun piti ilmoittaa Zorro niihin kisoihin, mutta kun tuli tuo Niinu-koulutus, valitsin sen. Zorron jätin kisoista koska olin luvannut itselleni pitää edes yhden lepopäivän viikossa. Näitä epiksiä en voinut vastustaa, ilmoitin Sofin niihin heti ja hetken mietittyäni myös Zorron, sillä kontakteja täytyy aina hinkata.

Mukaan lähti seurakaveri Annina Peppi-villiksen kanssa, sekä Marko joka ikuisti meidän herkän hetken. Kisaaminen alkoi Zorrolla ja loput menin joka toisena, Pia piteli koiria. Etukäteen olin päättänyt että seisoskelen ja kävelen jokaisella radalla, kontaktit juoksen ohi ja seisotan niillä pitkään. ENKÄ kilpaile, vaan teen asiat mahdollisimman löysästi ja keskityn ainoastaan kontakteihin. Loppujen lopuksi en juurikaan juossut kontaktien ohi, mutta sentään arvokkaasti kävelin :)

Zorro oli hyvä, ensimmäinen puomi oikein hyvin, aalta karkas, juteltiin ja otettiin uudestaan. Zorron toka rata meni jo täydellisesti. Kummatkin radat tein lyhennettyinä, eli aan jälkeen pari hyppyä ja pois. Näin sain palkattua oikeasta asiasta. Olin Zorroon oikein tyytyväinen, näitä kisanomaisia kontaktin muistutuksia vaan täytyy välillä tehdä.

Sofi jäi hienosti lähtöön istumaan, lähti täpönä ja pysähtyi kontaktille, kävelin yhden esteen yli ja taakse mistä vapautin ja pistin putkeen. Sofi juoksi innoissaan, helppoa kun voi vaan sanoa että mene tuonne ja se tapahtuu. Aa myöskin hyvin, vaikkei pienellä ole vielä lihaksia pysäyttää ja pitää itseään jyrkällä aalla. Eikä me olla aata veivattukaan koska Sofi on vielä niin varsamainen, enkä suostu sitä rikkomaan. Mun käännökset oli ihan kökköjä ja ilmeiseti takaaleikkauskin kun Sofi ei siihen lähtenyt. Toisaalta ei olla päästy treenaamaankaan kun maa on jäässä. Ekasta radasta kuitenkin hieno nolla jolla Sofi voitti elämänsä ensimmäisen episratansa :D

Toinen nykäisy oli ekan toisinto, paitsi että lähtö oli ihan mahdoton, Sofi pershiippaili kun sillä oli niin hirveä polte päästä juoksemaan. Veivattiin aika kauan ja lopulta päästin sen kun en kehdannut enää kuluttaa aikaa. Puomilta karkas kun oli niin kiire. Tavallaan hyvä, mulla hermo piti, eikä rata edennyt, vaan tehtiin puomi uudestaan. Muuten ihan jees, aan kontakti piti.

Hyvän mielen epikset :) Kotimatkalle saatiin Pia ja Herttakin kyytiin, joten autossa oli 4 koiraa ja 4 ihmistä. Loppuun vielä pari kuvaa ensimmäisestä yhteisestä kisareissusta.


Kisakoirat <3Sofi maalissaZorro aan harjallaTulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti