lauantai 2. lokakuuta 2010

Hakuilemassa

Pieneksi käyvät kaupungin metsät. Tämän päiväisessä sessiossa oli läsnä sotaa leikkiviä joukkioita jotka haahuilivat sinne tänne ja ääntäkin heistä lähti kiitettävästi. Meidän tallaama hakualue meni siis puhki, mutta muuten otettiin kaikki hyöty möykkäämisestä, harvoinpa saa noin hyvää häiriöharjoitusta!

Irtorullat, neljä ukkoa merkatuissa piiloissa. Noilla merkatuilla piiloilla haen suoraa pistoa, eli tiedän ukon olevan siellä minne näytän. Etsimisessähän näillä ei ole ongelmaa, mutta suoraan etenemisessä Masilla on suuria ongelmia ja yritän opettaa sille että kannattaa mennä minne minä näytän, koska sieltä se ukko löytyy.

Kotipihalla olen yrittänyt opettaa sille eteenlähetystä. Ollaan yhdessä viety rulla jonnekkin, tultu yhdessä pois. Sitten olen lähettänyt sen noutoon, sanomalla eteen ja käsi näyttää että minne. Mutta Masi on niin nihkee noutamaan, se ei vaan tykkää siitä.

Ukkometsässä kokeiltiin ekalla pistolla haamua. Masilla meni pasmat ihan sekaisin, se kiihtyi liikaa, seurasi ihmeellistä juoksentelua. Tokalla ukolla edisti jo tutusti eli ei suoraa pistoa. Kolmas oli mielenkiintoinen, niitä sotaukkoja oli siellä jossain lähellä väijymässä ja maalimies kertoi Masin käyneen sotaukon luona. No hyvä että tuli sekin pelastettua! Löysi kyllä oikeankin maalimiehen, mutta eihän Masi voinut tietää ketä me tarkalleen jaakattiin, haki kaikki jotka oli alueella. Neljäs ukko oli tosi pitkällä, vaikean suoran päässä, vieraat miehet huuteli ja räiski lähellä. Kaikesta huolimatta Masi hoiteli tämän erinomaisesti ja siihen olikin kiva lopettaa.

Zorro meni ekat ukot ihan täydellisesti. Kolmas oli vaikea, kun ne sotaukot huuteli siinä vähän matkan päässä. Kun lähetin Zorron oikealle, se kaarsi heti takaisin ja lähti vasemmalle niiden sotaukkojen luokse, kuvitteli että niitä haettiin. Huusin sotaukoille että nyt ei saa ampua, siellä on pieni koira seassa. Otin Zorron takaisin, lähetin uudestaan ja sama kaarto toistui ja taas kävi sotaukoilla. Kolmannella kerralla lähti mihin lähetin ja sieltä löytyi oikea ukko. Hyvä treeni Zorrolle että se alue etsitään johon lähetetään. Tähän lopetettiin koska sotaukot oli sen neljännen ukon luona.

Nyt seuraa päätös. Tästä lähtien Masi saa harrastaa harrastustaan kuten haluaa, en laita sitä enää muottiin vaan annan se vaikka hakea aluetta väärin päin. Tänään huomasin että se paineistuu kun vaadin siltä liikaa (sitä suoraa pistoa). Juoskoon kuin päätön kana jos haluaa, kunhan on onnellinen!


Masi on niin kaunis


Zorro tietää että seppelvarpujen alla asuu joku


Saarnen keltainen syysasu


Humalaportti


Humalan käpyjä


Humala, Iisoppi ja Kääpiömäntyjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti