tiistai 3. toukokuuta 2016

Hillan kanssa mätsärissäMeinas ihan unohtua... Mehän käytiin Hillan kanssa mätsärissä, ekassa koskaan ja oli yllättäen tosi kivaa. Järjestäjinä oli Nuoret Koiraharrastajat ry ja paikkana Pajalan koulun kenttä ja onhan se Kartanon yläasteen kenttä myös. Siinä pelattiin pesistä monet kerrat. Vielä useammin katselin kateellisena ikkunasta kun tarkkisluokan tyypit pelas aina. Minun oli pakko istua sisällä ja muka opiskella. Läsnä en kuitenkaan ollut - vaan siellä kentällä.

Hillan ryhmässä pienet aikuiset oli arviolta 30 koiraa. Me oltiin ihan ekoina ja pyörittiin meidän parin kanssa kehässä ja seistiin kun käskettiin. Hilla oli upea ja saatiin punainen nauha, jolla päästiin voittajien kehään.

Voittajien kehässä, jotkut sanois kai punaisten kehässä, meitä oli arviolta 12 ja pyörähdysten ja seisotusten jälkeen valittiin kuusi parasta koiraa. Me päästiin taas jatkoon, olisin kiljunut riemusta jos olisin kehdannut. Taas esiinnyttiin ja lopulta tuomari valitsi kolme parasta. Kolmas oli joku, toinen oli joku ja kun tuli voittajan vuoro ajattelin että mehän voidaan voittaa koko skaba. Tuomari alkoi ''voittaja on rotunsa erinomainen edustaja...'' tässä vaiheessa tajusin että ei ehkä voitettukaan :) Mutta perskuta että oli kiva kokemus, varsinkin kun oikeassa näyttelyssä täytyy olla tyytyväinen Hyvään, mikä sen väri lienee, tuskin kuitenkaan punainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti