sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Issikkavaelluksella

Taas kopio facesta:

Kävin viikonloppuna issikkavaelluksella. Hepat esiteltiin ja valitsin Laufin joka oli sopivan näköinen ja kokoinen. Hää olikin hyvä valinta, pörröinen pää täynnä positiivisia ajatuksia. Oli kivaa ratsastaa pitkästä aikaa, olisko tässä kymmenisen vuotta aikaa edelliseen. Tölttäiltiin aika paljon ja loppuun tingin vielä loppulaukat. Sillon me päästeltiin ja kiljuttiin riemusta. Onneksi joku muukin kiljui, etten ollut ainoa jota siitä vähän moitittiin.
Kauhian kiva talli (Jau Jau, Mäntsälä) ja onnellisen näköisiä heppoja sekä muita elukoita, kukko kanoineen ja syliin tunkeva kehräävä kissa.
Hieman hymyilytti kun hepalleni haettiin namipussia selkään nousun ja laskeutumisen yhteyteen. Ne oli sillä jotenkin opetteluvaiheessa. Oltiin siis hyvin lähellä omaa harrastusmaailmaani. Porkkanoita heppa sai minultakin.

Sain tänne 50v-lahjakortin Mirjalta ja Juhalta. Iso kiitos! Oli mukava paikka, hurmaava heppa ja ihanaa ratsastaa pitkästä aikaa!

Laufi

Tällaiselta näytti selästä

Kun tultiin ratsastamasta Laufin karsinassa oli kukko ja kanaset lepäilemässä. Ne piti herätellä ja ajaa matkoihinsa ennen kuin sain hepan karsinaansa.


Tallissa oli myös kehräävä kissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti