maanantai 28. joulukuuta 2015

Hillan kanssa kisoissa Hyvinkäällä 20.12.

Ollaan halli- ja kontaktiturneellaamme edetty Hyvinkäälle. Koettiin taas uusi halli erilaisine kontakteineen. Hillalla on tapana ensimmäisellä radalla hipsutella kontaktit ja haemme reissuillamme varmuutta ettei ne ainakaan niskaan hyppää. Paitsi että viimeisimmissä reeneissä laskettava keinu rämähti alas ja Hillan kieleen tuli reikä. Saapas nähdä kuinka ja pitkään se vaivaa.

Eka rata jälkikäteen puituna (tästä on reilu viikko aikaa) meni ihan hyvin. Minulla meni hermo yhdessä ulkokaarteessa ja huusin että ''tule jo'' ja Hilla tuli - ohi esteiden. Teki kuten käskettiin. Lopussa korvasin törttöilyni tekemällä hiukka hienon ohjauksen jota ei Hillalle ollut edes opetettu, mutta jonka hää osas hienosti.

Toinen rata meni taas ihan jees. Heti lähdön jälkeen oli tiukka kääntyminen ja Hilla on niin ihmeellinen että kokoaa ja hyppää ihan pienesti, se suorastaan pysähtyy hypylle ja pompsahtaa yli. Tykkään, siihen kun lisää vielä elämänkokemusta ja varmuuttaa niin hyvä on. Kakkosradan kompastuskivi oli vaikea keppikulma. Kepit alkoivat suoran vauhtiputken vierestä. Olisi pitänyt osata hyvä putkijarru sekä pakkovalssi kepeille. Me ei osattu. Ekalla radalla oli myös vaikea keppikulma vähän samoilla aineksilla (vauhtia putkesta ja tiukka kiinniotto), eikä me osattu sitäkään. Paljon hienoja juttuja tehtiin tälläkin radalla ja nautittiin. 

Kolmas oli hyppäri jolla viimein sai lähettää kepeille, ja hyvin Hilla lähtikin - pituudelle.

Jatkamme harjoituksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti