keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Hillan ekat epikset!

Tässä se nyt on, meidän ensimmäinen episrata. Jouduttiin vähän oikaisemaan tuomarin suunnitelmasta, sillä vasta ilmoittautumisen jälkeen tajusin että agirataanhan kuuluu kontaktit. Ihan samanmoisesti Hilla posotti kuin aikoinaan nelikuisena video. Hää on niin helppo tapaus, istua napottaa lähdössä ja seuraa ohjausta hirmu hyvin.


Tarkoituksena oli harjoitella hälinää, lepattavia kehänauhoja, pillittävää tuomaria, ratahenkilöitä, muita koiria ja yleisöä, eikä mikään näistä tuntunut häiritsevän Hillaa. Tein saman radan kolmella eri ohjauksella, sillä halusin sen tottuvan erilaisiin juttuihin. 

Ja mehän ei olla paljoa reenattu, Hillalla oli 10 min/vk viime talvikaudella hallissa. Nyt kesäkaudella hällä ei ole lainkaan reenivuoroa. Hilla osaa mielestäni niin hyvin (seuraa ohjausta) ikäisekseen (12 kk + 2 vk) ettei sen tarvitse reenata. Talven lumilla kokeiltiin keinua sen verran että tiedän ettei siinä ole ongelmaa. Puomin lopun osaa ja puomin yli juokseminen on kokeiltu, ei ongelmaa. Matalan aan on juossut pari kertaa, siihen tulee juoksarit, niiden eteen ei olla tehty mitään. Kepeistä ei tiedä vielä mitään, mutta luultavasti oppii ihan itsekseen kunhan laitan ohjurit ja namikipon loppuun, heh. Nyt annetaan vaan ajan kulua ja palataan näihin kun kisaikä lähestyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti