sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kisoissa Ojangossa

Nollajahti Sofin kanssa jatkui BATin kisoissa Ojangossa, ja nyt pääsi Zorronkin mukaan harrastamaan. Ja kyllä me harrastettiin, niin paljon että vikat startit meni jo ihan hukkaan, tämä nainen ei jaksanut juosta. Ehkä pitäisi miettiä kuntopuolta ja kaivaa se himputin kuntopyörä esiin, ehkä.

Eka oli hyppäri johon Zorro lähti kakkosena. Vähän se oli taas kuin alkkisen katkokävelyä - mun katkoaksaus, unohtaa, pysähtyy, muistaa, nykii ja steppaa uuden suunnan, ja sitä rataa. Muuri meni meiltä pitkäksi, putken edessä olin tiellä, lopun putken jälkeiseen hyppyyn en meinannut keretä, siitä kiljahdus. Mutta meillä oli hauskaa ja se on pääasia.Sofin kanssa loppuhypyt hieman kauhistutti kun en ollut Zorronkaan kanssa ehtinyt. Päätin muuttaa juoksulinjaani jo sieltä pari hyppyä ennen putkea lähtien. Sofilla tein muuten samat virheet kuin Zorrolla, muuri venyi vieläkin enemmän ja jouduin ohjaamaan seuraavan hypyn niin sitkeästi että jäin jälkeen ja putkeen mentiin lopulta niskapersotteella. Loppu meni hyvin, linjaus onnistui ja nollaa pukkasi :)

Keskimmäinen oli vaikealla keppiviennillä + puolenvaihdolla oleva agirata. Minulle keppien jälkeiset puolenvaihdot on ihan myrkkyä, en osaa rytmittää, enkä mahdu pieneen väliin, ja tässä oli justiinsa pieni väli. Mutta yritettävä oli mitäs siinä muutakaan voi. Siinä juostessa huomasin että ehdin kuitenkin keppien alkuun ja tein niin himputin hienon ja yksinkertaisen persjätön tiukkaan avokulmaan, ja Z-mies juosta posotti eikä ollut mitään ongelmaa. Loppuun tuli liiallinen kiinnipito, mutta muuten mentiin hienosti!

Sofilla olin päättänyt että leijeröin kepit, vaikka siellä oli tiukka avokulma, ja kaukana. Mutta edeltävä pussiinlähetys jäi minulta vajaaksi ja lähdin liian hätäisesti sivuliikkeeseen, se liike imi Sofin pois pussilinjalta. Otettiin uudestaan ja leijeröinti onnistui, mutta loppuradalla oli aika paljon hässäköintiä. Tästä hylly, ja tietty se keskimmäinen.

Vikasta agiradasta voin sanoa että oli liikaa, pää ei enää toiminut eikä reidet jaksaneet. Mutta mukana pyörittiin, vaikkei oikein ole edes muistikuvaa. Sen muista että Zorron kanssa toisessa päässä hallia piti juosta hypylle kääntämään mutta reidet sanoi että tää on nyt tässä, he ei enää juokse. Ja Sofin kanssa samassa kohdassa ihan sama juttu. Mutta maaliin päästiin kun oli pakko, eihän sinne voinut jäädä. Sofi viihdytti itseään karusellipyörähdyksin kun odotteli minua. Tämä ei enää ollut aksaa ja huono kunto hieman harmitti.

Yhteenvetona kuitenkin kuudesta yrityksestä viisi nollaa, kyllä olen tyytyväinen! Zorrolle siis peräti tripla. Ja minä kun en tuloksia katsele niin kutsu kävi näin,
Sofille VOITTO hypäriltä
Zorro tuli toiseksi kakkosradalla (tuli täysin yllärinä, hiukan hihkuin)
Sofi oli neljäs kolmannella radalla


2 kommenttia:

  1. Anja oot mun idoli! :D Ja oon myös vähän kateellinen teidän osaamiselle...Onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehehhee, sitä ''osaamista'' en koskaan oppinut, vaan korvasin sen huutamisella. Mutta kiitos onnittelusta :)

      Poista