keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Hyllyjä vaan

Viikonloppuna kisailtiin peräti neljä starttia Purinalla. Tuplaahan me Sofin kanssa haettiin ja tuossa starttimäärässä oli kolme mahdollisuutta, mutta ne meni kaikki hyllyiksi. Oli vähän sellaista tunnetta ettei Sofi ollut tottunut hakemaan esteitä siitä punertavasta alustasta ja ainakin lämppäalueella se oli joka esteen jälkeen turvallaan, eikä löytänyt keppejä. Lämppäalue oli pöperöisempää eikä samaa ongelmaa ollut kisaradalla. No oli miten oli, siis hyllyjä tuli ja ''suorinta tietä pois'' sanoi tuomari monta kertaa :)

Mutta silti, nyt kun joutui ihan urakalla miettimään, niin tätä minä haluan tehdä! Tulkoon hyllyjä, ei ne tulokset todellakaan minua kiinnosta, aina tulee uusi kisa ja aina joku voittaa. Maailma ei siitä miksikään muutu vaikka me voitettais tai hyllytetään hirmu monta kertaa. Tykkään kun paukutetaan menemään eikä liikoja varmistella. Mennään nyt näin pari vuotta niin katsotaan tuleeko sitä varmuutta ja henkistä kanttia lisää. Tulee varmasti, sitä kohti! Niin ja meillä oli siis hauskaa.

Paitsi perskules vika lähtö, siinä joku ääliö päästi koiran radalle vaikka se hiipi melkein rimalle asti. Nootti ohjaajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti