lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kisoissa Purinalla

Uskalsin pitkästä aikaa kisoihin. Viimekertaisen ääliöaksan jälkeen laitoin itseni jäähylle, nyt hieman pelotti ja tarkkailin kovasti tuntemukisani. Viimeksi pää oli pöperöä, ja niin oli nytkin alussa, mutta kisat olivat 1,5 tuntia myöhässä ja kun meidän luokka vihdoin alkoi olivat pää ja kroppa jo ihan iskussa :)

Kaikki olivat agilityratoja, kaksi ekaa aika helppoja, kolmas vaikeampi. Eka meni parhaiten, kontaktit olivat juoksukontakteja - jostain syystä. Toinen sartti oli lähdössä vaikea meille,  Z ei kiihdytä niin hyvin jos se ei selkeästi näe mihin mennään, tässä oli just sellainen alku. Muuten taas ihan jees, juoksukontaktit, ja Z oikein hyvä. Kolmas alkoi hässäkällä johon olis taas tarvinnut nopean lähtijän, mutta me kiiruhdettiin omaa vauhtiamme, koira putkeen ja sitten tapahtui toisen kerran sama mikä Riksussa. Koira tulee putkesta ja juoksee aan ohi, en ohjannut, eikä koira mennyt itsekseen. Pää kuitenkin toimi, tiesin heti kenen moka ja olin hyvällä mielellä. Jatkettiin loppurata hyvin, tehtiin kaikki kokeilemisen arvoiset kommervenkit mitä siihen keksin, ja hyvin pelitti. Kontaktit tehtiin asiallisesti vaikka juoksin, täytyi vaan tahtoa ja huutaa lujaa harat (siellä on kova mökä ja koiralla treenejä parempi draivi). Maaliin päästiin tyytyväisinä jo aa-mokan unohtaneina.

Zorro oli niin hyvä, lähtöön toivoisin enemmän puhtia, mutta muuten se oli taas ihan täydellinen. Z teki hyvin itsenäiset hommansa ja seurasi hyvin ohjausta. Itseeni olin myös aika tyytyväinen, fiilikseen ja tekemiseen. Ne aat täytyy vielä oppia ohjaamaan! Kisoissa hienoja koiria, upeita taisteluita ja onnistumisia, kivoja kavereita, nautin :)

0 4./31, 0 5./31 ja hyvä hylly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti