sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Aloitussuunnitelmat uusiksi + Sagin alueellinen valmennus + juoksut


Olin suunnitellut Sofin kisauran aloituksen Janakkalaan 22.4. siellä oli sopivat kolme starttia ja oli ihan fiiliksissä. Mutta ei, taas tuli vaivaa vaivaa (mulle) ja kisat oli pakko skipata. Listan muista kisoista en syty millään, kahta starttia kaikki ja jossain hevon kuusessa (Janakkalaiset voisivat olla ylpeitä, he eivät siis ole hevon kuusessa). Tilanne on nyt avoin ja aloitus tuntuu siirtyvän kuukauden verran.

Haettiin Sofin kanssa Sagin alueelliseen valmennukseen ja tuhannen mutkan kautta päästiin TargetTeam3 -ryhmään. Tämä ei ole kauhean ihmeellinen asia, me ei haeta mitään maajoukkuepaikkaa, siihen olen jo liian vanha enkä jaksa sitoutua harrastukseen niin lujasti, mutta mielenkiintoista tämä tulee olemaan. Ensimmäisestä treenistä tiedän jo että siinä kartoitetaan alkutilannetta, eli mitataan koirien suoritusnopeutta esteillä, sekä ohjaajien nopeutta ja kestävyyttä. APUA - multa puuttuu ne kummatkin.

Sofilla on juoksut, se pissaili useasti ja nyt tiputtelee, tänään huomattiin. Muuten Sofi on fiksuuntunut urakalla, puolitoistavuotiaana se on varsin hieno koira :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti