keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Putkesta putkeen

Aloitettiin koko touhu kakkukahvilla kun Afista oli tullut agilityvalio. Hyvä Katja ja Afi, ja paljon onnea!!

Katja jätti meille kivan radan joka oli jouhea mutta sopivan vaikea. Uutena tuli esim. putkesta putkeen lähetys niin että ei käyty siellä pukensuulla.
Zorro oli kiva ja noppa. Tehtiin rata vaan pari kertaa ja karattiin pois, maxit jäi sinne jauhamaan. Olen vaihtanut putken käskyksi putkeen putkeen kun se läpiläpi rupesi menemään mun suussa ihan sekaisin, siitä tulee jossain vaiheessa piläpilä. Tätä putkeen putkeen me nyt koitetaan oppia kumpikin. Palkkasin muuten pallolla, toimi. Saihan Zorro naminsakin mutta vasta kun pallo oli takaisin kädessä.

4 kommenttia:

 1. terve! tää löys sun blogin googlella toissa yönä (töitten vähyyden takia tulee taas roikuttua täällä netissä...) :)
  tosi kivasti oot noita ratoja pistäny tänne!
  missä sä (ja minkä ryhmän kanssa) sä treenaat tota hakua?! muaki kiinnostas haku Afille :) ikinä ei oo sitä vir. kokeiltu, mökillä joskus aina laitetaan se hakemaan pihapiiristä ja metistä Teron kanssa toinen toisiamme, esineitten etsimisestä se on aika innoissaan :)
  t.katja

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Kuulostaa ihanalta toi sun työpaikkas, ite joutuu painaan niska limassa, hyvä että pois pääsee.
  Hakua me harrastetaan Järvenpään Koirakerhon riveissä, siellä saa vääränrotuisetkin harrastaa. Yleensä me haeskellaan ukkoja, mutta kun tulee tarpeeksi lunta ruvetaan tekemään esineruutua eli haeskellaan just niitä esineitä. Lisää täältä + yhteystiedot http://www.jarvenpaankoirakerho.com/haku.php

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Ottaiskoha ne yhen käppänän mukaan, mitä luulet?
  Onko se tuo yks ja ainut ryhmä missä kaikentasoset hakevat vai onko joku aloittelijoiden hakuryhmä?
  toi kuulostaa tosi kivalta :)!
  katja

  VastaaPoista
 4. Totta kai ne ottaa. Kaikki me ollaan samassa ryhmässä, tehdään vaan eri asioita. Ekaks haetaan maalimiesmotivaatiota, eli koira syö nameja ukkojen luona, sit ruvetaan lähettelemään vähän ja koira joutuu etsimään, ja syömään maalimehen luona. Sit joskus myöhemmin tulee kuvioon ilmaiseminen eli haukku tai rullatouhut. Ja aikaa tähän kyl kuluu, me kun oltiin viimeksi Nurmijärvellä, lähdin klo 10 ja kotiin tulin jo ennen seiskaa. Mut kivaa on jos metsässä viihtyy.
  Ota yhteyttä siihen Leenaan tai tuu mun kaa. Ens la en mene kun meen Mäntsäläläisten extrakoulutukseen.

  VastaaPoista