maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kuvia poikain uimareissulta

Lämmintä on piisannut, mittarissa oli tänään lukemat 33,2. Koirat lepäilevät nyt päivisin, kuten ihmisetkin ja lomallahan me onneksi ollaan.

Illalla käytiin taas uintireissulla, Marko ui, minä heittelin kaikennäköistä veteen ja ohjasin Zorroa. Masi oli mukana hengailemassa ja uikin toki jonkin verran, ei ottanut osaa noutoihin mutta kävi Markoa moikkaamassa ja tuli takaisin rantaan.

Zorrolle heittelin taas frisbeetä ja kaikki toimi hienosti. Olen opettanut kummatkin koirat tekemään luovutuksen sivulla ja vaikka se onkin meillä rannalla vähän vapaamuotoisempaa niin siihen se Zorro nakutti.

Ajattelin tarjota Masille jotain helpommin noudettavaa kun se frisbee oli sille vaikea, keksin korista letkunpätkän (esineruutuilun roinia) ja päätin kokeilla sitä ensin Zorrolla. Sepä painui heti pohjaan ja Zorro ui niille kohdille monesti sitä etsimään, heitin sille frisbeen kauemmas ja lähetin ''hukkaamispaikasta'' noutoon, hyvin toimi.

Kun letku oli uponnut piti keksiä jotain joka on helppo ja pysyy pinnalla, otin sitten kenkäni ja kokeilin taas Zorrolla. Pistin sitten Zorron kiinni ja Masi joutui hommiin. Masi fiksuna koirana kahlasi hieman veteen, aisti tuulen suunnan ja hokasi että odottelemallahan tästä selvitään. Siinä se sitten odotteli kunnes kenkä oli kahluusyvyydellä noudettavissa ja kävi hommiin. Onneksi kenkä väisti kun laine osui siihen ja Masi joutui oikeasti uimaan muutaman metrin. Sai kengän hyvin suuhunsa ja toikin sen hyvin, en kuitenkaan ottanut luovutusta sivulle kun mulla oli siinä Zorro joka olisi tietysti halunnut kengän sekä namit. Masi luovutti edessä irti-käskyllä ja sai naminsa.

Zorro ja frisbeen luovutus.

 Tuol se on, nyt hanaa.

 
Löytyi tällainen kenkä.

 Masi: Kas vain, tässä kun odottelen niin sehän lipuu suuhun.

 
Tule tule, kenkyliini.

 
No jos minä vähän tuun vastaan.

 
 Kenkä napattu.

 
Luovutus ja namit. Hah, Zorro ei saa mitään.

2 kommenttia: