sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kaikkee muuta kuin koiraharrastusta

No niin, multa siis hajosi jalka. Yritin sitä kotikonsetin kuntoon, eli tulehduskipulääkettä sekä lepoa, en kuitenkaan saanut sitä kestämään vaan aina kun juoksen se kipeytyy. Rupesi hieman pelottamaan että kuntoutuuko se SM-kisoihin mennessä, nöyrryin siis ja menin lääkäriin.

Lääkäsi epäili että siellä on jonkun kalvon tulehdus tai sitten luun murtuma, sain ne samat tulehduskipulääkkeet + joku geeli, sekä kävin Porvoossa röntgenissä. Kuvauksen tulokset kuulen luultavasti tiistaina.

Juosta en siis voi, mutta Zorroa olen liikuttanut pyörällä ja hiven ollaan oltu agilityäkin tuossa omalla kentällä. Tehtiin tänään sitä viime vuoden SM-kisa starttia jossa oli pari hyppyä putken edessä (ei tieteskään saanut mennä putkeen) ja niiden jälkeen oli hankala keppikulma jossa siinäkin oli putkensuu häiritsemässä. Torniossa tyrtittiin ne kepit, mutta nyt onnistui hyvin, menin kumpaa puolta keppejä tahansa.

Itseäni koitan myös liikuttaa, tänään pyöräilin ekan kerran Tuusulanjärven ympäri, aikaa meni 1 tunti ja 35 min, kilometrejä täältä tulee Google mapsin mukaan 34 kilsaa.

1 kommentti: