sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ukkoja jaakaamassa

Ei mitään spesiaalia (kaistoja) ja vuoden ekat kiintorullat.

Masi meni eka. Hämmentyi rullasta joka pitkästä aikaa keikkui siinä jaloissa ja otti sen jo lähtiessään suuhunsa. Muutenkin meni hieman pipariksi kun ei lähtenyt sinne minne lähetin vaan puolsi hurjasti rataa eteenpäin, jäi siis ukko metsään. Otin takaisin ja lähetin uudelleen. Olin itse ollut niin tyhmä että lähetin kakkosukolle vaikka ykköseltä tuli tuulen tuomana koiralle haju nenään, olis se silti tietty voinut tämän kakkosen tehdä kunnolla kun ukko oli sentään siellä mihin lähetin. Ei kuitenkaan tullut mitään, Masi seikkaili pitkin poikin ja oli lopulta siellä ykkösukon luona. Hoisi rulla-asiat kuitenkin hyvin alkuhämmennyksestä toivuttuaan.
Haettiin se kakkosukko puoliväkisin, Masi oli niin hämmentynyt. Järkättiin sille kolmosukko ihan helpoksi ja se meni rullinenesa kaikkinensa ihan hienosti, lopetettiin siihen.

Zorro meni sitten, nyt lähetin ykkösukolle kuten piti, kiintorullan kanssa meni hyvin. Pelkäsin tietysti että ottaa liian kaukana ukosta rullan suuhunsa, mutta kaikki sanoivat että se oli ihan sylissä ottaessaan sen. Kaikki ukot löytyi hienosti, rullan kanssa meni ihan täydellisesti.

Ai niin, en palkannut rullan tuonnista ettei tulisi valeilmaisua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti