lauantai 6. helmikuuta 2010

Kisoissa Purinalla

Tarjolla oli 4 kisaa enkä ahneuksissani osannut jättää mihinkään ilmoittamatta, eli neljän kisan urakka oli edessä tänään.

Ekalla hyppyradalla Zorro meni hienosti, minä vähän mämmin. Lopussa mämmin sitten jo pahemmin, jouduin väärälle puolelle yhtä hyppyhässäkkää, enkä pystynyt siltä puolelta sitä hoitelemaan. Ohjasin koiran väkisin väärälle esteelle. Hylly tuli ihan lopussa, mutta hyvä hylly.

Toka ja kolmas rata oli agilityratoja, näissä mämmi jo Zorrokin. Kolmannen radan lopussa hieman kiukustuin koiraan, mutta se auttoi.

Neljäs oli taas hyppyrata, se meni hienosti. Zorro oli hyvin kuulolla ja totteli, vaikka siinäkin oli sellainen kilvanjuoksu hyppyhässäkkään jossa piti kääntyillä. Tultiin siinä neljänsiksi, eikä hävitty ihan mahottomia niille koikkajaloille. Olin tosi tyytyväinen tähän!

Näillä kaikilla radoilla vaihdoin kepeille menossa puolta niin että koira joutui etenemään hetken yksin kepeillä. Ekalla radalla ei ollut tarkoitus, mutta siinä kävi niin. Zorro tuli okserilta ja eteni hypylle, siitä vaan huusin perään kepiit ja se meni ihan ittekseen ja kesti hyvin vaikka leikkasin takaa ja vaihdoin puolta.

Aika vaikeat radat oli, puomin jälkeen hyppy- ja okserisuora ja sen jälkeen kierrätys, oli siinä ehtimistä. Lisäksi oli sellainen hyppyhässäkkä ja putkenpäätä mihin piti vaan lähettää koira sisään ja saada siellä sitten kääntymään.

3 x hylly ja 0 4./30 hyppäri, tuomarina Anne Viitanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti