lauantai 13. helmikuuta 2010

Hakutreenit Purola

Ihan hullun hommaa, lunta oli vaan liikaa.

Kolme esinettä pelikentällä, puutarhahanska, sukka ja nahkakäsine. Valkkasin hyvin hajustuvat esineet kun keli oli niin raskas. Olisi pitänyt vähentää syvyyttä, mutta enpä tajunnut ajoissa.

Masi ensin. Lähetin reunaa pitkin takakulmaan, oikaisi puolessa välissä ja kävi hakemasssa keskialueeta sukan. Lähetin uudelleen takakulmaan, nyt vein koiran aika pitkälle kentälle, siinä oli sellainen lumitöyräs edessä mistä lähti edellisen kerran kääntymään. Halusin vähän rohkaista ja lähetin siitä töyräältä eteenpäin. Eteni hyvin takakulmaan ja hanska löytyi taitavasti! Kolmas oli onneksi melko lähellä lähetyslinjaa ja sen Masi löysi taas hienosti.

Masi oli mainio, ei mitään hösäämistä, iloista työtä ja nenä auki. Maija joka ainoana ulkopuolisena on huomannut Masin hösötyksen takaa hermostuneisuutta ja keskittymisongelmaa kommentoi nyt että tekipä Masi keskittyneesti töitä!!!

Zorrolla oli samat esineet samoilla kohdilla. Lähetin taas reunaa pitkin takakulmaan, Zorro pyöri etsimässä vähän aikaa, mutta tuli tyhjänä takaisin. Kahlasin taas sille lumitöyräälle ja lähetin uudelleen, nyt Zorro eteni takakulmaan ja löysi hyvin. Kaikki muutkin rojut löytyivät tosi mainiosti. Z teki myös lujasti töitä vaikka oli upota hankeen.

Huilittiin sitten pari tuntia ja mentiin metsään, mutta nyt polkua pitkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti