sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Extratreenit Hyvinkää


En tullut ilmottautuneeksi kisoihin tässä kuussa, jotain extraa piti siis keksiä. Ilmottauduin Rannikon koulutukseen Hyvinkäälle. Yllä mukaeltu treeninkuvatus.

Ongelmia oli huono kääntyvyys 1-3, tähän tein lopulta suhinan + hain sen koiran ja lähetin seuraavalle (aluksi suhisin, unohdin ja juoksin).

Kutosesteelle tein saksalaisen. Tämä oli uutta, lähetys oikealla kädellä, heitto esteen yli vasemmalla mutta niin että jalat juoksi koko ajan eteenpäin, vastaanotto vasempaan käteen. Pituuden yli ja haltuunotto (olisko sylikäännös), kääntö ennen kasihyppyä ja laskeutuminen suoraan putken oikeaan (siis vasempaan) päähän.

Odotin Zorroa 10hypyn takana, lyhyt hyppy sen yli ja kiertäen 11, suhinalla 12, heitto pituudelle. Sitten juoksin 14 taakse, koira sen yli ja 15hypylle taas se saksalainen. Lähetys vasemmalla kädellä kiertämään, oikealla kädellä heitto yli (jalat juoksi taas eteenpäin) vastaanotto oikeaan käteen. Hyppy 16 yli, koira kääntävään vasempaan käteen, kääntäen 17 yli, sitten kiekie eli 18 takaa. Pakkovalssi esteelle 19. Puomille, hyppy ja sylikäännöksellä 22hyppy ja kepeille lähetys, Tässä minä mämmin, ei tullut suoraa linjaa ja Zorro meni väärin kepeille. Kepeillä harjoittelin jättämistä ja edistin aalle, hyvin meni ja aalla hieno hara.

Päivän oppi oli ainakin tuo saksalainen ja siinä se heitto riman yli!!

Lisäksi se kääntäminen, että ota rohkeasti nenästä kiinni ja hae se koira ja lähetä seuraavalle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti