lauantai 5. marraskuuta 2016

Ihanat ja taitavat tytöt!

Hilla ruusukkeineen  kisapaikalla
Kuva Laura Nissinen

Pikkukoira riman päällä. 
Hyvin Hilla näyttää onneksi hyppäävän.
Kuva Sanni Rajala

Puoli vuotta siihen p. faskiittin taas meni, kyllä sen kokemuksesta jo tietää. Syksyllä palattiin aksan pariin ja lopulta tuli päivä jolloin juoksin puomin. Mun elämässä palataan aina välillä perusasiohin, siihen iloon että edes pystyy harrastamaan, tuloksista viis. Pystyn ja iloitsen siitä!

Ekat kisastartitkin on jo takana. Käytiin 22.10. HSKH:n kisoissa Ojangossa. Ostin kummallekin kaksi starttia eli yhteensä neljä starttia. Enempään en olis kyennyt. Ojangossa on vähän kovempi alusta, ei ole Jutagrassin kähäräkarvaa vaan sellainen littanampi malli ja mun jalka ei siedä kovaa yhtään. Ei tarvinnut tokassa rataantutustumisessa enää spurttailla.

Hilla meni ekana ja juoksi hypäriltä hurmaavan nollan. Se on sitten helppo ja kevyt koira, herranjestas miten kevyt ohjattava hän onkaan. Sofi juoksi myös hienon nollan ja oli myös hyvin ohjauksessa.

Tokassa startissa Hillalta pääsi taas nolla, eli hää aloitti kisakautensa tuplanollalla! Extrana sai myös sertiruusukkeen. Sofi juoksi myös kauniin melkein nollan. Radalla tuli tyttöjen erot hyvin esiin. Sofin moottori vie pidemmälle ja yksi hyppy muuttui takaakierroksi. Näissä vaan on eroa, se pitää tiedostaa. Sofi tarvitsee puolivalssin toisinaan, Hilla ei.

Meidän aksa oli vielä aika varovaista. Jalkaani en runttaa valsseihin tai kurotuksiin. Ehei, juoksen jouheasti eteenpäin enkä edes nosta itseäni sellaisiin fiiliksiin joissa yritetään liikaa. Lunkisti vaan ja terveellisesti.

Seesteinen kisakauden aloitus, tykkäsin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti