tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kolmosten korkkaus!Hilla korkkasi kolmosluokan Porskin kisoissa Jau-areenalla. Ja Sofi oli tietysti mukana. Hieman pelkäsin kuin mun käy kun se kuntokin on aina parannusta vailla mutta ylläri ylläri, hyvin jaksoin kuusi starttia. Ekan startin jälkeen vähän hapotti, mutta kun mylly (keuhkot ja lihakset) lähti käytiin ei ongelmia enää ollut.

Hilla oli ensin ja sen kanssa tehtiin kaunis nolla. Tai no pari ohjausvirhettä minä videolla näen, mutta muuten mentiin hyvin. Sofin kanssa tein pituudella saman virheen ja Sofi-raukka kaatui. Se tulee sen verran tykimmin ettei ehtinyt reagoimaan mun hitaaseen käden vaihtoon. Tästä tuli pönttö-ohjaajalle kurja ja syntinen olo.

Kakkosrata oli sellainen ehtimishässäkkä putken ja aan ympärillä kumpaankin suuntaan, että moni ohjaaja kaatoi jopa esteitä. Hilla teki taas loistavaa työtä mitä nyt ei osannut vielä sitä putki aa erottelua, ai niin ja putkijarrukin jäi toimimatta. Sofi teki loistavan erottelun, oli jo menossa aalle kun lamppu syttyi, koira stoppasi liikkeen aan edessä ja kääntyi putkeen. Se oli kaunista katsottavaa. Muuta kaunista siinä ei sitten ollutkaan. Kauheaa kaahottamista lähinnä.

Kolmas oli Hillalle jo liikaa. Sitä rupesi jänskättämään eikä meinannut löytää edes lähtöasetelmiin jalkojen väliin. Vähän eksyiltiin myös radalla. Ja Sofi puolestaan kaahotti. Mutta ei haittaa, meillä oli kivaa, eikä kisaamista kai voi oppia muuta kuin kisaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti