tiistai 6. toukokuuta 2014

Kisoissa ja jälki

Agilitypainotteinen viikko. Tiistaina oli seuran vika treenikerta Vuokkosilla, syötiin kaakkua ja sain kavereilta kauniin kukan lahjaksi :) Torstaina oli ekat ulkotreenit kauniissa ilmassa, vaikka muuten on tullut kattavasti kaikkea taivaan täydeltä. Oli mukavaa tavata muitakin seuratuttuja pitkästä aikaa. Lauantaina oli seuran epikset, taas oli kivaa tavata tuttuja ja epikset sujuivat hyvin, meidän koirat oli kotosalla.

Sunnuntaina käytiin Sofin kanssa ekat ulkokisat Ihah/Vantaalla. Ekasta nolla, vaikka kuvittelin hyllyttäneeni, no Sofi ainakin meni puhtaan radan ja voitti :)


Tokalla tippui rima (14), muuten puhdas. Tässä tipahdin kolmannella esteellä, mutta taistelin itseni mukaan ja Sofi paikkasi hölmöilyni.


Kolmannella kuulin taas kun rima tippui (6), rata muuttui muutaman kohdan täsmätreeniksi, lopputulos hylly. En tiedä miksi rimat tippuivat, ehkä oli pehmoista, ehkä peitin, ainakin olin taas ääks-eksyksissä. Sofi oli hirmu hieno alusta loppuun, häkissä odotteli hiljaa ja rentona, ei mitään ääntä tai kuumoilua. Oli kivat radat, tuomarina Petteri Kerminen.


Lauantaina vedin kummallekin oman verijäljen. La ja su satoi kaikkea. Su käytiin sateen lomassa ajamassa ne (tuohon ajamiseen en totu), ja tämähän oli Sofille nyt eka verijälki. Zorro + naru + minä oltiin katastrofi. Puoli metsää lähti mukaan kun Z veti siksakkia jäljen päällä. Sofilla oli lyhyempi jälki helpommassa maastossa, mutta se päätteli valjaista ja liinasta että kohta pölläytellään fasuja. Että sikäli oli hankalaa :) Vaan ei juututa vastoinkäymisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti