sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lotan treeneissä ja kaneilemassa

Tänään olitiin Lotan sokkeritreeneissä Riksussa. Oli hauskaa ja kuten olen ennenkin sanonut tykkään siitä iloisesta ja yksinkertaisesta agista mitä Lotta opettaa. Kontakteihin panostettiin erityisesti koska ne kuulemma valahti, eli kävin vähän persvilloista muistuttamassa miten siihen haralle jäädään. Lopulta kävi jopa niin hassusti, että kun vapautus oli hieman epäselvä jäi Sofi haralle vaikka meikä jatkoi rataa. Hyvä niin :)

Mun eka nykäisy oli hirveä, sähläsin. Sitten rupesi vähän pelittämään, mutta kuitenkin tuli mölistyä kaikkea tyhmää, vääriä käskyjä jotka hämmensi Sofia. Pistetään ne vielä agisaikkuloman piikkiin. Sofi on palautunut huomattavasti paremmin, se ei virheitä tehnyt eikä esim tiputtanut yhtään rimaa. Muutenkin oli eri taitava tyyppi, keppejä haki ja teki yksikseen ihan täydellisesti. Saatiin Lotalta pari vinkkiä joita käydään työstämään, esim peruskäännös, jospa opettelisin sen.

Kotiin tullessa käytiin katsomassa kaneja ja syötiin eväät aitauksessa. Ikävä kyllä opetettiin kaneille myös pientä varovaisuutta, ei ollut tarkoitus mutta niin siinä kävi.

Sofin strekkaushaavat näyttävät hyviltä, karvakin on jo hieman kasvanut masussa. Menneellä viikolla aloitettiin aksatreenit. Tiistaina oli omat treenit. Minä olin ihan väsytoope, siitä ei ole muuta mainittavaa, paitsi että Sofi oli tietty hyvä. Pari rimaa tippui, ne saattoi johtua minusta, oli muun muassa rytmitysongelmaa. Torstaina käytiin Juhalla. Mun kunto oli romahtanut ja jouduin valitsemaan radalta kohtia joihin panostin, ihan koko rataan en kyennyt. Sofi kykeni, ainoastaan yksi rima tippui. Haaveilin meidän aloittavan kisaamisen 5. pv Mäntsälän kisoissa, mutta Lauran ja Alen muutto osuu samalle päivälle, eli ei onnaa. Toissa viikonloppuna 15.3. muutettiin Leena Tampereelta opiskelija-asunnosta Espooseen ja huomenna maanantaina hänellä alkaa eka oikea työ, se on huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti