tiistai 20. marraskuuta 2012

Hurjan paljon kaikenlaista

Aikamoinen viikko takana, paljon tapahtumia vaikka minä en tehnyt mitään.

Keskiviikkona Zorron kanssa vuokkosilla. Tarkoitus oli liittää uudet länget agilityjuttuihin ja pistää ne puomin perään. Mutta, ja tietysti, unohdin ne kotiin.

Toisista ihmisistä on vaikea kirjoittaa, mutta sanotaanko nyt vaikka niin että viime viikolla tuli mielenkiintoinen yhteydenotto. Siitä seurasi se että Sofi juoksi torstain Orenius-treeninsä yhden taitavan agilityihmisen kanssa. Kyse oli kai kiinnostuksesta rotua kohtaan. Minä en ollut varma suostuuko Sofi juoksemaan vieraan kanssa ja ajoin pois treenien ajaksi. Hyvin oli heillä kuitenkin mennyt. Jännää, mutta ei tästä enempää ;)

Perjantaina Sofi kävi Ullan kanssa eläinlääkärillä ovulaatiohetken jossain määrittämisessä. Tulokseksi tuli muistaakseni että tärppipäivät ovat pe, la ja su.

Lauantaina olin seuraamassa metsästyskoetta Pornaisissa, Lahan kartanon lähellä. Ilma ja maisemat olivat hienot, samoin koirat, kuljin Oskun ja Ringon perässä. Ringo oli tietysti upea, mutta niin oli Oskukin, oli oikein nautittava kokemus. Jalka ei nauttinut, oli ihan helvettiä liikkua jyrkillä joentörmillä ja ylittää ojia.

Lauantai-iltana ajettiin Ullan kanssa Lammille tapaamaan Sofille valittua Spot-sulhoa. Siinä me aikamme pyörittiin, mutta Sofi joka kotona yritti kovin lisääntyä Zorron kanssa, ei laisinkaan lämmennyt sulholle. Ei onnistunut astutus.

Sunnuntaina ajeltiin Astrakanin fasaanitilalle uudelleen tapaamaan sulhoa. Aikamme siellä pällisteltiin, kummenpaa ei tapahtunut. Lopulta vein Sofin ja Spotin Ullan luo kuhertelelemaan. Meille tuli vaihdokkaana isä-Eddie.

Nyt on elelty pari päivää näin, paha vaan että Sofi ei halua lisääntyä. Elämä Eddien kanssa on ollut mukavaa, se on helppo ja symppis otus, vaikka onkin aika vauhdikas kaveri. Hermot sillä on ihan rautaa, fasutkin se kestää kuumentumatta. Zorronkin kanssa pärjää, Masin kanssa tietysti myös. Mutta jos Z osaisi puhua se pyytäisi tuomaan hoitoon kivoja pieniä narttuja, eikä aina näitä atleettisia uroksia.

Alkuperäinen suunnitelmani oli että Sofi tiinehtyisi ja hoitaisi kohta pientä luppakorvalaumaa, sillä välin minä kuntouttaisin jalkani. Jos ei ihmeitä tapahdu niin tuo suunnitelma jäi toteutumatta. Jotain oli keksittävä - pieni vinkkaus, siihen vastattiin, suunnitelma B on jo kehkeytymässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti