tiistai 15. kesäkuuta 2010

Viimeistä hiontaa SM-startteihin

Niin, toiset ne hioo kontaktit ja muut kuntoon epiksissä. Meillä se menee niin että ohjaaja istuu persuuksillaan eikä voi juosta ja koira vetäisee pussillisen ksylitol-purkkaa ja käy tiputuksessa. Onneksi Zorro jäi sentään henkiin.

Olin Pian kanssa Mäntsälässä epiksissä kun Hertta-kääpin starttasi elämänsä ekat startit, menivät muuten loistavasti. Minä olin siellä vaan seukkaamassa. Kesken kaiken Marko soitti Lemmenlaaksosta jossa oli lenkittämässä koiria. Äänestä heti kuulin että nyt tulee ikävä juttu, ja tulikin.

Zorro oli syönyt pussillisen ksylitol-purkkaa kotona ja oksensi nyt metsässä sekä horjahteli. Onneksi oli koirien kiinnipitoaika ja Marko näki että se oksentaa niitä purkkatyynyjä. Sain Mäntsälästä käsin järkättyä naapurin ihanan Elinan viemään ne metsästä Jär-Vettiin jossa mittasivat verensokerin ja pistivät tiputukseen. Koira toipuikin sitten hyvin kun tiedettiin heti mikä oli syy ja kun saatiin nopeasti hyvää hoitoa.

Että näin meillä.ps. Mitenkö mahdollista että koira saa purkkaa? Juu, on kielletty jättämästä purkkaa ja suklaata pöydille sekä käsketty laittaa koirat makkariin kun ne jäävät yksi (tämä sen jälkeen kun Z oppi aukomaan kaapinovet ja söi konetiskitabletteja). Ne (lapsukaiset) ei vaan tottele meitä aina.

1 kommentti: