lauantai 14. marraskuuta 2009

Hakumetsässä

Lähdettiin normisti hakuhommiin, mutta hakumetsässä hyörikin metsästysporukka. Ei menty sekaan vaan lähdimme esineruutuilemaan Purolaan.
Oli siis syksyn ensimmäinen esineruutu. Masi oli hieman vallaton, varsinkin kun oli kaikenlaista häiriötä, koiria naapurin pihalla, joku koiran kanssa lenkkeilijä sekä irtokoira.
No yritettiin kuitenkin. Masi kävi kuumana ja sillä oli pikkasen laajempi käsitys hakualueesta. Lopputulemaksi tuli kuitenkin paljon juoksemista ja sehän se on pääasia.
Ajattelin ensin että en viitsi ottaa Zorroa laisinkaan siihen hässäkkään, kun en viitsi kauheasti komentaa ja huutaa. Kun treenikaverit läksi menin kentälle tokoilemaan Zorron kanssa, että sekin saisi tehdä jotain. Hienostihan se meni varsinkin kun viime kentällä olosta on tovi aikaa, taisi olla cockerileirillä kesällä.
Lopuksi käytiin vielä tekemässä kahden kesken se esineruutu kun tilanne oli jo hieman rauhoittunut. Zorro hoiti homman hienosti, yhtä esinettä ei oikein hiffannut mutta pienellä avustuksella sekin löytyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti