torstai 7. joulukuuta 2017

Hillasta agilityvalio!

Hilla ūüíöAgilityvalio

Mihinkäs me jäätiin... kesällä käytiin SM-kisat josta tuliaisena paljon hyllyjä ja siitä alkoi harrastusten kesäloma.

Heinäkuun lopulla Hilla sterkattiin. Kesän aikana opeteltiin uusi lähtöasento, koska istuminen tuntui liian vahvalta pidätteeltä. Jossain vaiheessa henkiset peikot alkoivat taas helpottaa ja nyt aksaaminen tuntuu olevan hälle mukavaa. Täytyy toivoa että tämä kestää, eikä irtokoiria ilmaannu radalle Hillaa järkyttämään. Hää on kyllä himpun taas aikuistunutkin :)


Eniveis, Hilla alkoi kulkemaan ja menee nyt niin hyvin kuin kuunaan tarvitsee mennäkään. Olen niin iloinen ja tyytyväinen!

Ja kun kerran lähti kulkemaan niin myös tuloksia alkoi tulemaan. Hilla agi-valioitui viime viikonloppuna tehtyään huikean triplanollan. Keskimmäisellä radalla Hilla juoksi hienosti tasatuloksen vanhan kilpakumppanimme Natson kanssa. Näin Natson radan ja se oli hieno! Lähdettiin lenkille ja kohta minua tultiin huutelemaan, kun tuloksissa oli jotain ihmeteltävää. Päättelin että oli tullut kolmanneksi tai jotain ja että kyselevät sertistä, mutta Hilla olikin juossut saman voittoajan Natson kanssa. Olinpa tyytyväinen! Annettiin voitto kunnianosoituksena Natsolle, jolla sattui olemaan uransa vika kisa ja vika startti. Hilla sai myös SM-nollat kasaan.

Sofilla kaikki hyvin. Viime SM-kisojen jälkeen päätin etten pysäytä sitä enää aalla koska se on mielestäni vähän brutaalia, ainakin noin vauhdikkaalle koiralle. Noh, annoin pikkusormen ja siitä se sitten lähti... Vailla mitään tolkkua pieni musta spanieli paineli menemään. Jouduin ottamaan kontrollipisteen, eli pyäytysaan takaisin ja se olikin taas oma hommansa :) Lähdön suhteen olemme päässeet myös eteenpäin. Ja niin hienosti Sofi on aksannut! Viime kisoissa meinasi hältäkin päästä triplanolla, mutta keskimmäisellä tippui rima. Metsästämme tuplanollaa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti