sunnuntai 26. helmikuuta 2017

EO-karsinnat ja SM-hallikisat, päivä 2

Sofin (Ladysplit's Elanor) EO-menolippu! 
Ihmeellisiin paikkoihin tämä musta hurimus tätiaksaajaa vie, kuten palkintopallille ja nyt vielä Italialla uhkaa!

Sofi oli aamulla normaali iloinen oma itsensä ja liikkui hyvin. Lähdettiin kisapaikalle, ajattelin että jos jotain näkyy niin tullaan pois. Mitään ei kuitenkaan päivän mittaan ilmennyt, rimatkin pysyivät kannattimillaan paitsi yksi, mutta se oli minun vikani.

Päivä oli kaoottinen, ei muille, mutta meidän tiimille oli. Yleisöä oli paljon, niin paljon että nuori ja hieman herkkis Hilla oli hallissa liikkuessaan ja starttiin mennessään aika lailla järkyttynyt. Toisaalta tämä oli juuri sitä mitä Hillan kanssa tultiin harjoittelemaan. Sofi puolestaan oli edellisen päivän jäljiltä tietoinen että täällä juostaan kilpaa. Ja sehän juoksi, vailla mitään tolkkua.

Ensin oli Anne Viitasen agirata (en löytänyt kuvaa).

Hilla oli jo lähtöön mennessä vähän järkky, en saanut sitä leikkimään yhtään. Keppien jälkeiseen puomi-putkierotteluun meidän rata kosahti. Hää ei vaan osannut sitä ja ehkä minulta pääsi huono rintamasuunta. Sellaista se on, nuoret koirat ei vaan osaa kaikkea. Yritettiin pitää hauskaa.

Sofi oli villillä päällä. Minulta pääsi virhearvio että ehdin, vaan en ehtinyt. Heti alussa hylly ja loppukin aika hurjaa.

Kahden hyllyn jälkeen oli aika yllätys kun kuulin että kokonaistuloksissa tultiin kuitenkin kakkoseksi!


Tuloksellaan Sofi pääsi myös Halli-SM kisoihin.
Tuomarina Arto Laitinen.

Ja taas, paniikkikaahotusta heti alusta. Siinä se sitten olikin, alun ylimääräisestä kaarroksesta tiesi että homma on ohi. Hienot kepit Sofi teki ja lopun sössin minä. Yhteispelillä se sujuu.

Lopputulemana kuitenkin että voitettiin paikka Suomen EO-joukkueeseen Italiaan! Ihan huikeaa! Annettiin paikka heti eteenpäin, mitäs me sillä.


  • Tästä nyt opiksi että ennen kesää täytyy harjoitella kahden päivän kisoja. 
  • Hillalle viikonloppu oli loistavaa kisatreeniä. 
  • Sofi selvisi terveenä. Meillä kävi fyssari tiistai-aamuna tarkistamassa koiran, eikä mitään vakavaa onneksi löytynyt. Sovittiin että pidetään pieni tauko. 
  • Huudettuani kaksi päivää aksaa omat keuhkoni ovat paremmat. Hyvin käy aksa keuhkojen avaamiseen.
  • Tulosta ei voi tietää etukäteen. Aina kannattaa yrittää, vaikka vähän flunssaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti